tel.: 05 620 55 05

ProizvajalciPovezave

trackday

 

aclkunZa vsa oddana naročila Vam takoj pošljemo e-pošto, nato preverimo zalogo ter Vas obvestimo o roku dobave

V postopku nakupa Vas bomo še vprašali po podatkih potrebnih za dostavo in po Vaši telefonski številki, da Vas bo naš dostavljalec lahko pred prihodom kontaktiral

 

Spletna trgovina www.novaguma.eu sodeluje z Evropskimi distributerji proizvajalcev pnevmatik in zagotavljamo vedno sveže pnevmatike

 

Ponujamo samo nove pnevmatike ali po povpraševanju tudi rabljene oz. nalite pnevmatike. Industrija avtomobilskih pnevmatik prodaja svoje artikle kot nove do 2 let starosti, kar je razvidno od vtisnjene DOT oznake na pnevmatiki. Letnica izdelave namreč zavisi od kraja proizvodnje, dimenzije pnevmatik in pa zalog proizvajalcev pnevmatik.

 

Za večje odjeme pnevmatik ponujamo določene popuste, zato nas kontaktirajte na maš email naslov ali direkt na kontaktni telefon

Veljavnost cen iz ponudbe velja za naročila oddana na dan nakupa pnevmatik

Cene v spletni trgovini  so variabilne in se spreminjajo odvisno od povpraševanja na trgu

Spletna trgovina www.novaguma.eu si pridržuje pravico do napak pri slikah pnevmatik . Za natančnejše informacije o izdelkih se pozanimajte na spletnih straneh proizvajalcev. Cene veljajo samo za pnevmatike, če je na sliki prikazano platišče je to provizorično

" Akcijska ponudba "- Pod tem nazivom tržimo pnevatike manj znanih proizvajalcev. Gume so primerne za nezahtevne uporabnike, a so kljub temu kakovostne.

 

Pnevmatike dostavimo stranki direktno iz skladišča v Sloveniji ali v tujini.

Osebi prevzem in tudi montaža pnevmatik na našem sedežu sta mogoča z najavo ob naročilu za osebi prevzem, lokacijo si oglejte pod rubriko MONTAŽA NA LOKACIJI ( glej o podjetju).

 

Napačne pnevmatike- V primeru, da boste naročili in prejeli pnevmatike, ki niso primerne za vaš avtomobil, nas o tem obvestite v roku 15 dni. Po zakonu namreč lahko nerabljene in nepoškodovane pnevmatike vrnete v roku 30 dni od datuma prevzema. Pnevmatike lahko vrnete, če niso bile uporabljene ali montirate na platišča. Prosimo, da pnevmatik ne pošiljate na naš naslov z odkupnino, saj takšnih pošiljk ne bomo prevzeli. Stroške prevoza ( vračila izdelkov) bomo odšteli od vašega plačila  3,15 Eurov za dve pnevmatiki). V kolikor so pnevmatike, ki ste jih prejeli poškodovane ali kakorkoli defektne, vaše pravice ščitijo zakoni o varovanju potrošnikov in naša politika vračanja izdelkov.

 

(*) Stroški dostave- Dostava je 7,32€ na pošiljko za 4 pnevmatike.

Enaki pogoji veljajo tudi za tedenske ali preostale akcije.

 

Pri redkejših velikosti pnevmatik ki niso iz redne zaloge oz. večjih vrednosti naročila od 500€ si pridržujemo pravico da dovolimo samo plačilo po predračunu.

 

V  primeru plačila po predračunu ( nakazilo) bomo po prejetem naročilu takoj preverili zalogo in vam poslali ponudbo. Znesek na njej lahko plačate na katerikoli banki ali pošti, zaradi nižjih stroškov pa priporočamo plačilo preko elektronskega bančništva. Ko bo plačilo na našem računu vidno,  bomo pnevmatike takoj poslali na vaš naslov.

 

Plačilo po predračunu je obvezno pri ALU PLATIŠČIH.

 

 

Na voljo imate naslednje NAČINE PLAČIL: po povzetju pri dostavi, ob prevzemu ali montaži v našem servisu ali po predračunu.

 

Pri plačilu po povzetju ( z gotovino) le oddate svoje naročilo, znesek pa boste plačali prevozniku, ki vam bo pnevmatike ali platišča dostavil. Dostavna služba vam bo zaračunala 1,20€ za stroške transakcije

 

Pri redkejših velikostih, pnevmatik ki niso iz redne zaloge oz. večjih vrednosti naročila od 500€ si pridržujemo pravico da dovolimo samo plačilo po predračunu ali polog v znesku 200€.

 

V primeru plačila po predračunu( nakazilo) bomo po prejetem naročilu takoj preverili zalogo in vam poslali ponudbo. Znesek na njej lahko plačate na kateri koli banki ali pošti, zaradi nižjih stroškov pa priporočamo plačilo preko elektronskega bančništva. Ko bo plačilo na našem računu vidno, vam takoj pošljemo naročeno blago na vaš naslov. Plačilo po predračunu je obvezno pri ALU PLATIŠČIH.

V primeru plačila v našem servisu ( gotovina ali kartica) v Sežani in tudi drugod po Sloveniji vam lahko ponudimo še dodatne stoeitve kot so premontaža vaših pnevmatik in SEZONSKO HRANJENJE PNEVMATIK ZA OD 10€- DO 13€ vendar samo v Sežani.Plačilo je možno tudi s plačilnimi karticami, na sedežu firme.

 

Varovanje osebnih podatkov

Pravica do zasebnosti:

- ponudnik se zavezuje k trjnemu varovanju vseh osebnih podatkov. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje naročenega blaga, informativnega gradiva, ponudb, računov in ostalo potrebno komunikacijo.Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi.Oglasna elektronska sporočila morajo vsebovati naslednje sestavine:

- Jasno in nedvoumno morajo biti označena kot glasovna sporočila.

- Pošiljatelj mora biti jasno razviden.

- Različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, morajo biti označene kot takšne. Prav tako morajo biti jasno določeni pogoji udeležbe v njih.

- Željo uporabnika, da ne prejemajo oglasnih sporočil, je potrebno spoštovati.

 

Pritožbe in Spori:

- Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Ponudniku bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočiti kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vse skozi obveščal o poteku postopka.

Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potršnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazimno in čim bolj prijazno do stranke.

 

Odveza odgovornosti:

- Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in previlnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnik artiklov, njihova dabavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudniku ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic ali zamenjavo naročenega artikla. Vse fotografije izdelkov so simbolični in ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Platišča na fotografijah niso vključena v ceno.

Cene:

- Cene, ki so na spletni strani so v EUR ter že vsebujejo DDV. Stroški dostave se zaračunajo naknadno in je kupec o tem strošku obveščen v ponudbi. Blago dostavljamo na območju Slovenije. Po predhodnem dogovoru tudi v nekdanjo Jugoslavijo.

- Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila, v kolikor se ne spremeni dobavitelj.

PRIDRŽUJEMO SI PRAVICO SPREMEMBO CEN BREZ PREDHODNE NAJAVE!

Odstop od pogodbe:

- Kot kupec imate pravico do odstopa od pogodbe v 5-ih dneh od prejema naročenih pnevmatik. O tem nas morate obvestiti pisno preko navadne ali elektronske pošte. Pnevmatike morajo biti neuporabljene, nepoškodovane in v takšnem stanju kot so bile odposlane, sicer si pridržujemo pravico za  zavrnitev takšnih pošiljk. Spletna trgovina pa v roku 15 dni od prejema blaga vrne celotno kupnino. Potrošnika bremenijo le stroški vračila blaga na sedežu družbe.

 

Dobavni rok:

- Ponudnik se obvezuje, da bo kupcu dostavil naročene pnevmatike v najkrajšem možnem roku.

- Dobavni rok je različen, praviloma pa je od 2 do 4 delovne dni od datuma vplačila za pnevmatike, ki so na zalogi v Sloveniji ali bljižnih državah. Za, pnevmatike ki jih ponudnik nima v Sloveniji ali bljižnih država, pa je dobavni rok med 3 in 7 delovnih dni .

- Naročene pnevmatike bodo dostavljene na naslov, katerega je določil kupec.

- Kupec bo o dostavi najverjetneje predhodno obveščen preko e-maila ali telefona.

- Nujno je ob naročilu navesti kontaktno številko, na kateri je naročnik pnevmatik tudi doseglji. Brez tega dostava ni mogoča!

Slovenian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Hungarian Italian Macedonian Norwegian Portuguese Romanian Serbian Slovak Spanish Swedish

Facebook

Facebook_icon

Energijske vrednosti pnevmatik

2

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov si lahko preberete tukaj.

Z zgoraj navedenim